Copyright © 2019 Rosenblum Coe Architects, Inc.

All images contained on this web site are protected by United States copyright law and may not be reproduced, distributed, transmitted, displayed, published or broadcast without the prior written permission of Rosenblum Coe Architects, Inc.

WEST ASHLEY RESIDENCE

Show More

The project scope was to renovate the existing waterfront home to maximize views to the marsh and renovate the existing kitchen. The inspiration behind the design was to tie the kitchen and family room together via a moveable partition so when the client entertains, the entire house becomes “one space”. The existing home turned its back on the marsh and did not provide views out, so as part of the renovation the kitchen and breakfast areas were reconfigured to maximize views, and also windows were added.